022-471-215
067-272-996
fax: 022-47-22-73
 

Despre compania

Compania noastră a fost infiintată în Republica Moldova în anul 1964, care furnizeaza echipamente si utilaje medicale, instalează, repară și se ocupă de întreținerea lor.

În 1995 a fost transformată într-o societate pe acțiuni "Tehoptimed." Ea are un spațiu de depozitare și vinzare cu amănuntul de 2, 5 mii de mp. Compania își păstrează și îmbunătățește comunicarea cu producătorii și furnizorii la nomenclatura de echipamente medicale și produse medicale, cu țările CSI, Japonia, Germania, Austria, Statele Unite ale Americii, Elveția, Marea Britanie, România, Ungaria, Polonia, Bulgaria, China, Coreea și alte țări.

Succesul Companiei "Tehoptimed" - capacitatea de a lucra în viitor, personal înalt calificat, sistem eficient de management al întreprinderii. Astăzi, gama noastră de produse conţine diferite tipuri de tehnică medicală, reabilitare, fizioterapie, echipamente portabile, mobilier medical, dispozitive medicale și multe altele. Echipamentul modern și de inaltă calitate este actualizat în mod regulat.

Activitatea companiei se bazează pe contracte încheiate cu Instituțiile de Sănătate de Stat, medici in practica privată, precum și organizațiilor industriale, științifice, laborator, sterilizare, și altele. S.A. "Tehoptimed" este mereu dispusă să furnizeze orice echipament medical în condiții avantajoase pentru cumpărător, să ia în considerare o propunere pentru punerea în aplicare a activităților comune , cu scopul de a extinde serviciile pentru instituțiile medicale de stat şi private, bazate pe interese reciproce.